Celule dreptunghiulare – forma din silicon

Lipsa Stoc

Celule dreptunghiulare – forma din silicon

Această formă de copt din silicon cu 10 celule dreptunghiulare este ideală pentru o varietate de utilizări. Este deosebit de buna pentru prăjituri cu o singură porție perfecte pentru o persoana sau pentru paine în stil artizanal, ceea ce o face ideala pentru patiserii sau pentru cei pasionati de patiserie.

 

Categorie: Etichete: , ,

Această formă de copt din silicon cu 10 celule dreptunghiulare este ideală pentru o varietate de utilizări. Este deosebit de buna pentru prăjituri cu o singură porție perfecta pentru o persoana sau pentru paine în stil artizanal, ceea ce o face ideala pentru patiserii sau pentru cei pasionati de patiserie.

Dimensiune celule: 72mm x 45mm x 32mm

Dimensiunea aproximativa a matriței: 300mm x 180mm

Folosita pentru topire si realizarea de săpun, această matriță produce dreptunghiuri cu o greutate de 90 g.

Flexibila – pliați-o sau rulați-o!

Nu se lipesteSe curata usor, se poate spala cu apa si sapun sau baga in masina de spalat vase.

Nu absoarbe mirosuri sau gust!

Se poate baga in cuptor, in cuptorul cu microunde, in congelator etc

Testata la temperaturi intre  + 230 deg C si – 40degC

Aprobate UE

Furnizorii nostri din Anglia sunt specializați în forme din silicon pentru coacere torturi sau pentru realizarea de forme de ciocolata siliconizate – deși matrițele produse de ei sunt potrivite pentru o multitudine de utilizări. Cu zeci de mii de matrițe pe stoc gata de expediere în întreaga lume – credem că suntem partenerii unuia dintre cei mai mari furnizori de produse de panificație din silicon și forme din silicon dedicate realizarii de săpunuri, cu sediul în Marea Britanie.

Calitatea englezeasca este de necontestat cand vine vorba de orice fel de produse, dar aceste forme din silicon au calitate superioara si desgin diferit fata de alte forme de silicon de pe piata.

Incercati forma din silicon cu 10 celule dreptunghiulare si nu veti regreta.