Garantii

Va multumim si va felicitam pentru alegerea facuta!

Sc Artefogo SRL asigura conformitatea produsului timp de 2 ani de la data livrarii.

Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 privind drepturile consumatorului.

Aceasta soba este garantata un an de zile in ceea ce privesc defectele de fabricatie. Garantia incepe in ziua achizitiei si nu poate fi transferata. Ea nu acopera defecte provocate de folosirea inadecvata a sobei(supraincalzire, supradozare a combustibilului, folosirea unui combustibil inadecvat, tehnici de ardere incorecte) si consumabile.

Pe perioada duratei de utilizare a produselor noastre firma noastra asigura piese de schimb si service post garantie.

Garantia se asigura la sediul firmei noastre. In cazul special in care exista o intelegere scrisa intre parti, aceasta se va asigura in conditiile descrise in respectiva intelegere.

La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs comercializat de noi va fi necesar ca acesta: sa fie prezentat in ambalajul original, sa fie insotit de documentatia tehnica (care cuprinde si Certificatul de Garantie) care l-a insotit precum si cu toate eventualele accesorii; deasemenea prezentarea facturii fiscale in original este obligatorie. Lipsa acestora vor atrage dupa sine imposibilitatea asigurarii de catre noi a garantiei.

Panelurile interioare, gratarul de carbune, sfoara de etansare, sticla, gatul sobei sunt consumabile si nu sunt acoperite de garantie. Acestea pot fi cumparate pentru le avea de schimb.

Modificarile aduse sobei, in afara celor operate de producator, vor duce la invalidarea acestei garantii. Instalarea sobei de catre o persoana neautorizata va duce de asemenea la invalidarea garantiei. Toate operatiile de instalare trebuie sa respecte standardele in domeniu.

SC Artefogo SRL nu va putea fi trasa la raspundere pentru stricaciuni, pierderi sau raniri provocate in timpul instalarii sau folosirii acestei sobe.