Forma din silicon cu 6 cuburi pătrate

Lipsa Stoc

Forma din silicon cu 6 cuburi pătrate

Aceasta forma din silicon cu 6 cuburi pătrate este potrivita pentru mai multe utilizări.

Acestea au fost create cu gandul la torturi de nunta, dar sunt ideale și pentru pasionații de deserturi congelate, lumânări și săpunuri!

Categorie: Etichete: , ,

Matrita dimensiune totală : 235mm x 160mm

Dimensiunea individuală a celulei: 50mm x 50mm

Volumul lichidului pe celulă: 130 ml

Aprobat UE

Ca toate formele noastre de panificație din silicon, acestea sunt fabricate din silicon 100% alimentar. Sunt potrivite pentru utilizare in cuptor, cuptorul cu microunde, mașina de spălat vase și congelator.

Se curata usor, se poate spala in masina de spalat vase sau cu apa si sapun.

Nu absoarbe mirosuri.

Testata la temperaturi de la -60 ° C la + 260 grade C

Deși această matrita a fost proiectată pentru a fi utilizată cu ciocolată, poate fi folosită cu multe alte materiale, cum ar fi bomboane tari / fierte, săpun, rășină, ceară, gheață, beton și altele.

Furnizorii nostri din Anglia sunt specializați în forme din silicon pentru coacere torturi sau pentru realizarea de forme de ciocolata siliconizate – deși matrițele produse de ei sunt potrivite pentru o multitudine de utilizări. Cu zeci de mii de matrițe pe stoc gata de expediere în întreaga lume – credem că suntem partenerii unuia dintre cei mai mari furnizori de produse de panificație din silicon și forme din silicon dedicate realizarii de săpunuri, cu sediul în Marea Britanie.