Gard protecţie pentru copii – sobe rustice

250.00 lei

Lipsa Stoc

Gard protecţie pentru copii – sobe rustice

250.00 lei

Gard protectie pentru copii negru, extensibil.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: ,

Dimensiuni gard protectie copii:

Înălţime 68.5cm

Lăţime 46cm

Extindere maximă între 90 – 152cm lungime

Intotodeauna vom stii ca avem nevoie de un gard protectie pentru copii atunci cand avem acesti micuti curiosi prin preajma unei sobe din fonta incalzita, care poate fi un real pericol, daca focul arde la putere maxima. Copiii trebuie protejati cu orice pret, iar in acest caz pretul este unul foarte mic comparativ  eficienta data de acest grad de protectie.

Nu lasati deoaparte acest accseoriu la achizitionarea unei sobe.

Sobele noastre din fontă sunt populare  în case, bărci, rulote înguste, ateliere de lucru, pub-uri, etc. Aceste sobe aduc căldură şi strălucire în orice încăpere. Numărul mare de modele vă lasă posibilitatea de a alege soba  care vi se potriveşte cel mai bine, în locul în care doriţi să o aşezaţi. Sobele din fontă sunt cu design 100% englezesc, ceea ce le face deosebite faţă de orice alte modele de sobe găsite pe piaţa din România. Mai mult decât atât preţul lor este unul acceptabil pentru cei care doresc într-adevăr o sobă rustică englezească de calitate. Multe dintre modelele noastre sunt disponibile şi cu boilere ataşate direct din fabrică. În funcţie de capacitatea sobei, aceasta, împreună cu boilerele ataşate, pot încălzi mai multe încăperi prin racordarea unor calorifere. Pe lângă toate astea, pe site-ul www.soberustice.ro, veţi găsi şi accesorii gen burlane, coturi, sticlă rezistentă la căldură, şubere, termometre speciale pentru modelele de sobe comercializate de noi.

Pe  www.soberustice.ro  veţi găsi informaţii detaliate pe fiecare model în parte şi preţul la care pot fi achiziţionate. Noi aducem porduse doar la comandă. Asta înseamnă că odată făcută comanda online la adresa contact@soberustice.ro, sau telefonic, la numărul de telefon 0745.383102, produsele cerute ajung la destinaţie în maxim trei săptămâni. Nu uitaţi, sobele şi celalte accesorii comandate vin tocmai din Anglia.