Spray vopsea negru mat pentru soba din fonta

70.00 lei

Lipsa Stoc

Spray vopsea negru mat pentru soba din fonta

70.00 lei

Temperatura ideală a mediului ambiant este de 20 – 24C; a nu se folosi la temperaturi sub 5C. Se va agita bine înainte de folosire timp de un minut. Mai multe straturi fine sunt recomandate faţă de unul mai gros. Distanţa recomandată între tub spray şi sobă este de aprox. 25cm.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , , ,

Se va agita bine înainte de folosire timp de un minut. Mai multe straturi fine sunt recomandate faţă de unul mai gros. Distanţa recomandată între tub spray şi sobă este de aprox. 25cm.

Soba din fonta are un design cu totul aparte, fiind marca proprie englezeasca, acest lucru este evidentiat de motivele florale care apar pe aproape toate sobele din fonta. O soba din fonta are capacitate de incalzire foarte buna, iar calitatea superioara a unei sobe din fonta este incontestabila. Fiti curiosi, cautati modelul de soba din fonta preferat pe site, sunati si intrebati absolut totul despre acel model ce vi se potriveste.
Modelele noastre sunt unice prin designul lor, asadar ofera originalitate oricarui spatiu in care sunt asezate. Trebuie sa incercati una dintre sobele noastre din fonta si veti vedea ca vor da un aer aparte incaperii in care va sta. O soba din fonta rustica dar dotata cu o tehnologie moderna este o frumusete la casa omului. Indiferent de capacitatea calorica a unei sobe din fonta, caldura este tinuta pentru mult timp aproape de capacitatea maxima, fonta este un material perfect pentru retinerea caldurii.
Intotdeauna o soba din fonta va fi un real castig in orice casa, inlocuieste cu succes un semineu, este mult mai usor de montat, ofera o putere calorica mare si este MULT mai ieftina. Atentie pentru instalarea unei sobe din fonta intr-un loc tip semineu este nevoie de o distanta de minimum 15 cm fata de toate partile semineului.
Accesorii gasiti aici https://soberustice.ro/categorie-produs/accesorii-sobe/