Termometru sobă rustica din fonta

135.00 lei

Termometru sobă rustica din fonta

135.00 lei

Vă ajută să folosiţi eficient şi sigur soba dvs. Dacă temperatura sobei e prea scăzută riscaţi formarea de depuneri pe horn, iar dacă e prea ridicată irosiţi combustibil şi apare riscul de a crăpa soba.

Termometru soba rustica din fonta:

Un termometru pentru sobele rustice din fonta este necesar deoarece ne ajuta sa vedem temperatura din interiorul sobei. Daca aceasta este supreincalzita putem sa reducem focul, sau dimpotriva daca nu este caldura suficienta in interiorul sobei, putem sa mai alimentam soba cu carbunisau lemn, niciodata cu ambele impreuna.

Sobele noastre din fontă sunt populare  în case, bărci, rulote înguste, ateliere de lucru, pub-uri, etc. Aceste sobe aduc căldură şi strălucire în orice încăpere. Numărul mare de modele vă lasă posibilitatea de a alege soba  care vi se potriveşte cel mai bine, în locul în care doriţi să o aşezaţi. Sobele din fontă sunt 100% desgin englezesc, ceea ce le face deosebite faţă de orice alte modele de sobe găsite pe piaţa din România. Mai mult decât atât preţul lor este unul acceptabil pentru cei care doresc într-adevăr o sobă rustică englezească de calitate. Multe dintre modelele noastre sunt disponibile şi cu boilere ataşate direct din fabrică. În funcţie de capacitatea sobei, aceasta, împreună cu boilerele ataşate, pot încălzi mai multe încăperi prin racordarea unor calorifere. Pe lângă toate astea, pe site-ul www.soberustice.ro, veţi găsi şi accesorii gen burlane, coturi, sticlă rezistentă la căldură, şubere, termometre speciale pentru modelele de sobe comercializate de noi.

Pe  www.soberustice.ro  veţi găsi informaţii detaliate pe fiecare model în parte şi preţul la care pot fi achiziţionate. Noi aducem porduse doar la comandă. Asta înseamnă că odată făcută comanda online la adresa contact@soberustice.ro, sau telefonic, la numărul de telefon 0745.383102, produsele cerute ajung la destinaţie în maxim trei săptămâni. Nu uitaţi, sobele şi celalte accesorii comandate vin tocmai din Anglia.