Fagure de miere – forma din silicon

Lipsa Stoc

Fagure de miere – forma din silicon

Ideal pentru ciocolata mare, ceara de albine, săpunuri de călătorie și ceară – aceasta matrita stil fagure de miere cu celule hexagonale este foarte drăguța! Crescătorii de albine ne-au cerut de luni de zile o matriță potrivită pentru turnarea barelor mici de ceară de albine, iar această matriță din silicon este pur și simplu perfectă pentru asta, precum și pentru alte utilizări.

Categorie: Etichete: ,

Aceasta forma din silicon tip fagure de miere este potrivita pentru utilizare cu multe alte materiale cum ar fi bomboane tari / fierte, săpun, rășină, ceară, gheață, beton etc. Fabricata din silicon alimentar care poate rezista la temperaturi de -40 grade C până la + 260 grade.

Această matriță tip fagure de miere din silicon de calitate profesională a fost fabricată (la fel ca celelalte forme pentru ciocolată ale noastre) cu un finisaj interior strălucitor pentru a pune un luciu pe bomboanele dvs. de ciocolată finite.

Barele din matrițele noastre se eliberează foarte ușor. Indiferent dacă lăsați ciocolata simpla sau adăugați fructe sau nuci, acestea sunt o încântare si fac cadouri uimitoare învelite pur și simplu în celofan.

Dimensiunea totală a matritei: 295mm / 170mm /

x 15mm

Dimensiune fiecarei celule: 42mm x 37mm x 14mm adâncime

Toate măsurătorile și greutățile date sunt aproximative.

Ca toate formele noastre de silicon bakeware, acestea tip fagure de miere sunt realizate din silicon 100% de calitate alimentară.

Flexibila – pliați-o sau rulați-o!

Nu se lipeste!

Se curata usor, se poate spala cu apa si sapun sau baga in masina de spalat vase.

Nu absoarbe mirosuri sau gust!

Aprobate UE