Forma din silicon alimentar – litere

Lipsa Stoc

Forma din silicon alimentar – litere

Faceți o prăjitură speciala cu această matriță neobișnuită din silicon. Acest stil particular de forma din silicon trebuie unsa si data cu faina la fiecare folosire. Matrițele pot fi tăiate în litere unice pentru a permite amestecarea și potrivirea ușoară.

Categorie: Etichete: ,

Forma flexibila din silicon alimentar:

Aceste forme sunt foarte flexibile și trebuie să le introduceți in cuptor pe o foaie de copt. In general se vor potrivi două matrițe pe o foaie de copt standard. Pentru cuvintele mai lungi poate fi necesar să puneți o tavă cu capul în jos și ușor în unghi.

Puteți sa le taiati cu ușurință în litere individuale pentru a vă puttea face propriile combinații de nume sau urari. Încercați să turnați o prăjitură în două tonuri, ar fi un cadou deosebit pentru oricine. Forma este ideala pentru a coace prăjituri, a face jeleuri, pateuri, mousse și gheață! În plus, o puteti folosiți pentru sapunuri, lumânări, ciocolată, jeleuri, înghețată ….Super mărime și formă pentru torturi savuroase, deserturi, prăjituri.

Dimensiuni aproximative forma din silicon alimentar: 400mm lungime x 140mm / 5.1 lățime

Fiecare gaură de aproximativ 115 mm / 4.1 lungime, lățimi diferite, 40 mm / 1.1 adâncime

Flexibil – pliați-l sau rulați-l!

Nu se lipeste

Se curata usor, se poate spala cu apa si sapun sau baga in masina de spalat vase

Nu absoarbe mirosuri sau gust!

Se poate baga in cuptor, in cuptorul cu microunde, in congelator etc

Testata la temperaturi intre  + 230deg C si – 40degC

Aprobate UE

Toate matrițele noastre flexibile din silicon sunt clasificate pentru consum alimentar și potrivite pentru utilizare la congelator sau in cuptor. Spre deosebire de majoritatea produselor de acelasi fel de pe piata, toate matrițele noastre sunt suficient de versatile pentru a fi utilizate pentru uz artizanal, precum săpunul și confecționarea lumânărilor. Asta înseamnă ca formele noastre din silicon pot fi folosite pentru orice doriti dumneavoastra de la prajituri, torturi, briose …pana la sapunuri sau lumanari si lista poate continua pana la beton, forme din nisip etc.

Furnizorii nostri din Anglia sunt specializați în forme din silicon pentru coacere torturi sau pentru realizarea de forme de ciocolata siliconizate – deși matrițele produse de ei sunt potrivite pentru o multitudine de utilizări. Cu zeci de mii de matrițe pe stoc gata de expediere în întreaga lume – credem că suntem partenerii unuia dintre cei mai mari furnizori de produse de panificație din silicon și forme din silicon dedicate realizarii de săpunuri, cu sediul în Marea Britanie.