Soba din fonta Cinderella – putere calorica 5kw

3,190.00 lei

Lipsa Stoc

Soba din fonta Cinderella – putere calorica 5kw

3,190.00 lei

O sobă mică, adevărată comoară la casa omului. La această sobă, secretul este funcţionalitatea – fiind destul de mică, de fapt una dintre cele mai înguste sobe pe care le comercializăm, dar cu o uşă mare de sticlă şi două plite pentru gătit.
Cinderella este o sobă potrivită pentru camere mai puţin spaţioase, mai ales pentru încăperi în care se găteşte destul de mult. Nu cumpăraţi această sobă fără ibric, veţi avea nevoie încontinuu de apă caldă pentru ceai. Burlanul se poate comanda separat la dimensiunile dorite, impreună cu un şuber.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , , ,

Dimensiuni soba fonta:

  • Înălţime : 490mm
  • Lăţime: 590mm
  • Adâncime: 310mm.
  • Deschiderea minimă a locului în care va fi plasată soba: 840mm

Opţiuni: (detalii la rubrica ACCESORII)

  • Termometru
  • Ceainic
  • Toaster

Sobele  noastre din fonta sunt populare  în case, bărci, rulote înguste, ateliere de lucru, pub-uri, etc. Aceste sobe aduc căldură şi strălucire în orice încăpere. Numărul mare de modele vă lasă posibilitatea de a alege soba din fonta care vi se potriveşte cel mai bine, în locul în care doriţi să o aşezaţi. Sobele din fontă sunt 100% desgin englezesc, ceea ce le face deosebite faţă de orice alte modele de sobe găsite pe piaţa din România. Mai mult decât atât preţul lor este unul acceptabil pentru cei care doresc într-adevăr o sobă rustică englezească de calitate. Multe dintre modelele noastre sunt disponibile şi cu boilere ataşate direct din fabrică. În funcţie de capacitatea sobei, aceasta, împreună cu boilerele ataşate, pot încălzi mai multe încăperi prin racordarea unor calorifere. Pe lângă toate astea, pe site-ul www.soberustice.ro, veţi găsi şi accesorii gen burlane, coturi, sticlă rezistentă la căldură, şubere, termometre speciale pentru modelele de sobe comercializate de noi.

Pe  www.soberustice.ro  veţi găsi informaţii detaliate pe fiecare model în parte şi preţul la care pot fi achiziţionate. Noi aducem porduse doar la comandă. Asta înseamnă că odată făcută comanda online la adresa contact@soberustice.ro, sau telefonic, la numărul de telefon 0745.383102, produsele cerute ajung la destinaţie în maxim trei săptămâni. Nu uitaţi, sobele şi celalte accesorii comandate vin tocmai din Anglia.

Atentie pentru instalarea unei sobe din fonta intr-un loc tip semineu este nevoie de o distanta de minimum 15 cm fata de toate partile semineului.