Soba din fonta King – putere calorica 4,6 KW

11,677.00 lei

Lipsa Stoc

Soba din fonta King – putere calorica 4,6 KW

11,677.00 lei

Soba King imbina traditionalul cu tehnologia de ultima generatie. Este o soba potrivita pentru orice casa si datorita tehnologie de ardere tripla, ofera de fiecare data aceeasi capacitate de incalzire a incaperii in care e instalata. Designul moder confera originalitate si stil.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , ,

Caracteristici soba din fonta:

  • sistem de jet de aer
  • 5 inchi/ 125 mm dimensiunea cosului, burlanul se comanda separat la dimensiunile dorite
  • Ardere pe bază de combustibili multipli: lemn, carbune, combustibil fără fum
  • 4,6 kw – capacitatea maximă de încălzire
  • Soba este captusita cu caramida refractara in interior pentru protective in plus
  • Iesirea burlanului este asezata deasupra

Soba din fonta are un design cu totul aparte, fiind marca proprie englezeasca, acest lucru este evidentiat de motivele florale care apar pe aproape toate sobele din fonta. O soba din fonta are capacitate de incalzire foarte buna, iar calitatea superioara a unei sobe din fonta este incontestabila. Fiti curiosi, cautati modelul de soba din fonta preferat pe site, sunati si intrebati absolut totul despre acel model ce vi se potriveste si il simtiti aproape de inima dumneavoastra, pentru ca soba rustica va da viata livingului dumneavoastra. Designul modern si tehnologia de ultima generatie o face un model cu totul special si perfect pentru cei ce prefera o soba simpla si eficienta.

Modelele noastre sunt unice prin designul lor, asadar ofera originalitate oricarui spatiu in care sunt asezate. Trebuie sa incercati una dintre sobele noastre din fonta si veti vedea ca vor da un aer aparte incaperii in care va sta. O soba din fonta dotata cu o tehnologie moderna este o frumusete la casa omului. Indiferent de capacitatea calorica a unei sobe din fonta, caldura este tinuta pentru mult timp aproape de capacitatea maxima, fonta este un material perfect pentru retinerea caldurii.

Intotdeauna o soba din fonta va fi un real castig in orice casa, inlocuieste cu succes un semineu, este mult mai usor de montat, ofera o putere calorica mare si este MULT mai ieftina. Atentie pentru instalarea unei sobe din fonta intr-un loc tip semineu este nevoie de o distanta de minimum 15 cm fata de toate partile semineului.
Accesorii gasiti aici https://soberustice.ro/categorie-produs/accesorii-sobe/