Soba din fonta Royal – putere calorica 6 kw

3,796.00 lei

Lipsa Stoc

Soba din fonta Royal – putere calorica 6 kw

3,796.00 lei

Soba Royal se aseamana foarte mult cu modelul Queeny, deoasebirea dintre ele este ca acest model are deasupra loc mai mare pentru a putea aseza pe ea un vas mai mare.

Burlanul se poate monta pe aceasta soba sus si in spatele ei.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , ,

Caracteristici soba din fonta:

 • sistem de jet de aer
 • 5 inchi/ 125 mm dimensiunea cosului, burlanul se comanda separat la dimensiunile dorite
 • Ardere pe bază de combustibili multipli: lemn, carbune, combustibil fără fum
 • 6kw – capacitatea maximă de încălzire
 • Soba este captusita cu caramida refractara in interior pentru protective in plus
 • Iesirea burlanului este asezata in marginea din spatele sobei pentru un montaj al burlanului deasupra sau in spatele sobei

Dimensiuni

 • Latime – 350mm
  Adancime – 370mm
  Inaltimea cu picioare  – 500mm

 

Dimensiuni cutie ardere:

 • Adancime: 300 mm
 • Latime: 270 mm

Soba din fonta are un design cu totul aparte, fiind marca proprie englezeasca, acest lucru este evidentiat de motivele florale care apar pe aproape toate sobele din fonta. O soba din fonta are capacitate de incalzire foarte buna, iar calitatea superioara a unei sobe din fonta este incontestabila. Fiti curiosi, cautati modelul de soba din fonta preferat pe site, sunati si intrebati absolut totul despre acel model ce vi se potriveste.

Modelele noastre sunt unice prin designul lor, asadar ofera originalitate oricarui spatiu in care sunt asezate. Trebuie sa incercati una dintre sobele noastre din fonta si veti vedea ca vor da un aer aparte incaperii in care va sta. O soba din fonta rustica dar dotata cu o tehnologie moderna este o frumusete la casa omului. Indiferent de capacitatea calorica a unei sobe din fonta, caldura este tinuta pentru mult timp aproape de capacitatea maxima, fonta este un material perfect pentru retinerea caldurii.

Intotdeauna o soba din fonta va fi un real castig in orice casa, inlocuieste cu succes un semineu, este mult mai usor de montat, ofera o putere calorica mare si este MULT mai ieftina. Atentie pentru instalarea unei sobe din fonta intr-un loc tip semineu este nevoie de o distanta de minimum 15 cm fata de toate partile semineului.

Accesorii gasiti aici https://soberustice.ro/categorie-produs/accesorii-sobe/