Soba Scotland cu usa dubla 16 kw – soba din fonta

7,800.00 lei

Lipsa Stoc

Soba Scotland cu usa dubla 16 kw – soba din fonta

7,800.00 lei

Scotland este un cal de cursă lungă al sobelor noastre, iar calitatea ei este pur şi simplu remarcabilă. Soba are trecere printre cei care au case spaţioase pentru că dă o caldură cu adevărat imensă. Acest model are doua usi mari de sticlă, iar dedesubt o uşiţe separate pentru cenuşă. Este fantastica pentru a incalzi doua incaperi in acelasi timp!

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , ,

Caracteristici soba:

 1. Ardere pe mai multe tipuri de combustibili şi cu grătar pentru cărbune
 2. Sistem de jet de aer preîncălzit pe panoul principal de sticlă
 3. Deschiderea minimă a locului în care va fi plasată soba: 980mm
 4. Ieşire coş pentru fum doar deasupra
 5. Mărimea burlanului – 180 mm, burlanul se poate comanda separat la lungimile dorite
 6. 16kw producţie de căldură
 7. O singura us ape ambele parti, potrivita pentru doua camera cu perete comun sau semineu cu doua fete.

Dimensiuni:

 1. Înălţime, inclusiv picioarele: 785 mm
 2. Lăţime : 770 mm
 3. Adâncime: 495 mm
 4. Greutate – 172kg

Soba din fonta are un design cu totul aparte, fiind marca proprie englezeasca, acest lucru este evidentiat de motivele florale care apar pe aproape toate sobele din fonta. O soba din fonta are capacitate de incalzire foarte buna, iar calitatea superioara a unei sobe din fonta este incontestabila. Fiti curiosi, cautati modelul de soba din fonta preferat pe site, sunati si intrebati absolut totul despre acel model ce vi se potriveste.
Modelele noastre sunt unice prin designul lor, asadar ofera originalitate oricarui spatiu in care sunt asezate. Trebuie sa incercati una dintre sobele noastre din fonta si veti vedea ca vor da un aer aparte incaperii in care va sta. O soba din fonta rustica dar dotata cu o tehnologie moderna este o frumusete la casa omului. Indiferent de capacitatea calorica a unei sobe din fonta, caldura este tinuta pentru mult timp aproape de capacitatea maxima, fonta este un material perfect pentru retinerea caldurii.
Intotdeauna o soba din fonta va fi un real castig in orice casa, inlocuieste cu succes un semineu, este mult mai usor de montat, ofera o putere calorica mare si este MULT mai ieftina.

Accesorii gasiti aici https://soberustice.ro/categorie-produs/accesorii-sobe/

Toate sobele noastre respectă cerinţele BS şi CE şi au manual de utilizare.
Deschiderea minimă a locului în care vine plasată soba este, conform standardelor de siguranţă, de 990mm ( permite circulaţia aerului prin toate părţile laterale ale sobei şi prin spatele ei – distanţa de siguranţă este de 150mm de la sobă la pereţii neinflamabili ai căminului).