Soba din fonta rustica Queeny – putere calorica 6 kw

2,950.00 lei

Lipsa Stoc

Soba din fonta rustica Queeny – putere calorica 6 kw

2,950.00 lei

O soba din fonta mica dar puternica, dotata cu un sistem de curatare a sticlei, pentru a mentine geamul clar. Acum si cu o plita pentru gatit.

Lipsa Stoc

Categorie: Etichete: , ,

Caracteristici soba din fonta rustica:

sistem de jet de aer

5 inchi dimensiunea cosului, burlanul se comanda separat la dimensiunile dorite

Ardere pe bază de combustibili multipli: lemn, carbune, combustibil fără fum

6kw – capacitatea maximă de încălzire

Dimensiuni

Latime – 325mm
Adancime – 360mm
Inaltimea cu picioare  – 500mm

Soba din fonta rustica are un design cu totul aparte, fiind marca proprie englezeasca, acest lucru este evidentiat de motivele florale care apar pe aproape toate sobele din fonta. O soba din fonta are capacitate de incalzire foarte buna, iar calitatea superioara a unei sobe din fonta este incontestabila. Fiti curiosi, cautati modelul de soba din fonta preferat pe site, sunati si intrebati absolut totul despre acel model ce vi se potriveste.
Modelele noastre sunt unice prin designul lor, asadar ofera originalitate oricarui spatiu in care sunt asezate. Trebuie sa incercati una dintre sobele noastre din fonta si veti vedea ca vor da un aer aparte incaperii in care va sta. O soba din fonta rustica dar dotata cu o tehnologie moderna este o frumusete la casa omului. Indiferent de capacitatea calorica a unei sobe din fonta, caldura este tinuta pentru mult timp aproape de capacitatea maxima, fonta este un material perfect pentru retinerea caldurii.
Intotdeauna o soba din fonta va fi un real castig in orice casa, inlocuieste cu succes un semineu, este mult mai usor de montat, ofera o putere calorica mare si este MULT mai ieftina.

Atentie pentru instalarea unei sobe din fonta intr-un loc tip semineu este nevoie de o distanta de minimum 15 cm fata de toate partile semineului.
Accesorii gasiti aici https://soberustice.ro/categorie-produs/accesorii-sobe/

Toate sobele noastre respectă cerinţele BS şi CE şi au manual de utilizare.
Deschiderea minimă a locului în care vine plasată soba este, conform standardelor de siguranţă, de 990mm ( permite circulaţia aerului prin toate părţile laterale ale sobei şi prin spatele ei – distanţa de siguranţă este de 150mm de la sobă la pereţii neinflamabili ai căminului).